open jezelf met hartkracht

Bronkracht ~ Oorspronkelijk bewustzijn

Er zit een oeroude, zuivere kracht in ons die weer helemaal tevoorschijn mag/kan komen: ‘Bronkracht’.
Via ons bewustzijn en met hartskracht kunnen we dit vermogen en deze ‘vergeten Eigen Levenskracht’ AAN zetten, bekrachtigen en ermee werken in het kwantumveld.
Voor een Vrij bewustzijn en leven vanuit onze Eigen (Bron)Kracht.

 

Jij en ik genereren een biologisch krachtveld om ons heen waar de omgeving op reageert. Ons lichaam genereert warmte, maar met ons bewustzijn én hartskracht genereren we ook ander krachten: Levensenergie, oftewel LEVENSKRACHT.

Wanneer wij alles wat we hebben geleerd loslaten, alle aangeleerde (ook spirituele) modellen, systemen en leringen, dan komt die Levenskracht ook tevoorschijn. Dit wordt ook wel het Kosmische Levensveld genoemd.
En dan te beseffen dat al het leven op Aarde zijn oorsprong vindt in de kosmos.

Wanneer je deze Levenskracht toe laat in jezelf, vanuit je gevoel, dan komt er een ander mens tevoorschijn: de Kosmische mens. Als kosmisch mens volg je geen systeem (meer), maar leef je vanuit je Eigen Kracht, vanuit je eigen innerlijke Bron. En daarmee genereer je een eigen energieveld.

Ons lichaam lijkt dit te zijn vergeten, maar diep van binnen weten we dit.

 

Dit Kosmische Levensveld is er áltijd, en die is zo krachtig dat onze werkelijkheid daar direct op reageert. En als wij wéten wie wij werkelijk zijn, en in quantum-bewustzijn aanwezig zijn, dan brengen we iets ‘Oorspronkelijks’ terug op Aarde.

Het is nú de tijd dat dit Kosmische Levensveld nog krachtiger tevoorschijn komt op Aarde!
Het is nú de tijd dat we ons terug herinneren wie wij werkelijk Zijn en wat we hier komen doen en brengen!
Wat de kracht van ‘vrij bewustzijn‘ en hartskracht werkelijk is.
We komen hier allemaal iets brengen op Aarde.

Het is tijd dat we actief mee doen, autonoom, vanuit ons hartsbewustzijn

Stap uit systemen en modellen en kom in je Eigen Kracht

Wanneer je in een systeem of model zit van iets of iemand anders, dan wordt je gevoed en bevoorraad door de kracht daarvan. Je bent dat dan ook. En zoals je nu ziet in de huidige wereld leidt dat tot grote chaos. Het is dus belangrijk om naar je Eigen Kern te gaan en je Eigen Levenskracht te genereren. Dit kan je doen door alles wat je tot nu toe hebt geleerd los te laten en bij jezelf naar binnen te gaan. Om die stilte in jezelf, het nulveld, in te gaan en te ontdekken dat jij zelf weet. Dat je dit niet van/door een ander hoeft aangereikt te krijgen (en ook niet door je hoofd).
Je kunt door oefeningen en bekrachtigingen dit innerlijke krachtveld trainen, je brein rustig maken en afstemmen op je hartsbewustzijn. Je hart is verbonden met het Vrije Veld van Creatie. Door dit te trainen kom je steeds meer in je Eigen Kracht en open je je Oorspronkelijk bewustzijn. Je begint dan meer te leven als Krachtwezen en je kunt dan vanuit je hartsintelligentie de werkelijkheid waarin we nu leven mee-creeëren. We zijn nu nog teveel afwezig. Het is nu écht tijd dat we actief gaan meedoen.

Bronkracht Gathering

In deze samenkomsten scheppen we gezamenlijk een veld van rust en stilte. Zakken we in onszelf als autonoom wezen. We doen onderzoek, geven ruimte voor wat er komt en is en wisselen ervaringen uit. We verbinden ons met het Kwantumveld, ook wel het ‘vrije veld’ genoemd. Dit veld is overal aanwezig door & achter de werkelijkheid zoals wij deze kunnen zien. In dit veld liggen miljoenen andere mogelijkheden dan wij ons kunnen voorstellen. Door de kracht van waarneming en AANwezig zijn gaan deze mogelijkheden open.

We mogen beseffen dat wij onderdeel zijn van dit veld en hier invloed op hebben. Jij en ik zijn het centrum van ons eigen universum. Zonder ons was het hele universum waarin wij nu leven er niet. Kun je je voorstellen dat wanneer jij verandert het hele universum mee verandert? Ieder van ons is dus heel krachtig. En dus heel belangrijk voor de realiteit waarin we leven!

In SamenKracht en vanuit Vrij BewustZijn (kwantumbewustzijn/Oorspronkelijk bewustzijn) gaan we samen onze hartskracht uitrimpelen in deze realiteit en  LEVENSKRACHT toevoegen.

Zie AGENDA voor activiteiten die ikzelf en/of samen met anderen organiseer.