terug naar ons oorspronkelijk bewustzijn

Bronkracht

Er zit een oeroude, zuivere kracht in ons die weer helemaal tevoorschijn mag en kan komen:Bronkracht.
Via ons bewustzijn en met hartskracht kunnen we dit vermogen en deze ‘vergeten Eigen Levenskracht’ AAN zetten, bekrachtigen en ermee werken in het kwantumveld.
Voor een Vrij bewustzijn en leven vanuit onze Eigen (Bron)Kracht.

 

Jij en ik genereren een biologisch krachtveld om ons heen waar de omgeving op reageert. Jij weet ook dat ons lichaam warmte genereert. Maar met ons bewustzijn én onze hartskracht genereren we ook ander krachten.

Het is levensenergie dat wij genereren, helemaal wanneer we in de natuur zijn. Bomen geven ook levensenergie af, oftewel Levenskracht.
Wanneer wij alles wat we hebben geleerd loslaten, alle aangeleerde modellen/systemen/leringen, dan komt die Levenskracht ook tevoorschijn. Dit wordt ook wel het Kosmische Levensveld genoemd.
En dan te beseffen dat al het leven op Aarde zijn oorsprong vindt in de kosmos.

Wanneer je deze Levenskracht toe laat in jezelf, vanuit je gevoel, dan komt er een ander mens tevoorschijn: de Kosmische mens. Als kosmisch mens volg je geen systeem (meer), maar leef je vanuit je Eigen Kracht, vanuit je eigen innerlijke Bron. En daarmee genereer je een eigen energieveld.
Ons lichaam lijkt dit te zijn vergeten, maar diep van binnen weten we dit.

Deze Kosmische Levensveld is er áltijd, en die is zo krachtig dat onze werkelijkheid daar direct op reageert.

Het is nú de tijd dat dit Kosmische Levensveld terugkeert op Aarde.
Het is nú de tijd dat we ons terug herinneren wie wij werkelijk Zijn, wat de kracht van ‘vrij bewustzijn’ en hartskracht werkelijke is, en wat we hier komen doen op Aarde.

Echte evolutie is dat de mens weer in balans komt, puur, autonoom en vol creatiekracht en energie in samenwerking met al het leven op, in en rondom de Aarde.

Het is tijd dat we actief mee doen, autonoom, vanuit ons hartsbewustzijn

Stap uit systemen en modellen en kom in je Eigen Kracht
Wanneer je in een systeem of model zit van iets of iemand anders, dan wordt je gevoed en bevoorraad door de kracht daarvan. Je bent dat dan ook. En zoals je nu ziet in de huidige wereld leidt dat tot grote chaos. Het is dus belangrijk om naar je Eigen Kern te gaan en je Eigen Levenskracht te genereren. Dit kan je doen door alles wat je tot nu toe hebt geleerd los te laten en bij jezelf naar binnen te gaan. Om die stilte in jezelf, het nulveld, in te gaan en te ontdekken dat jij zelf weet. Dat je dit niet van/door een ander hoeft aangereikt te krijgen (en ook niet door je hoofd).
Je kunt door oefeningen en bekrachtigingen dit innerlijke krachtveld trainen, je brein rustig maken en afstemmen op je hartsbewustzijn. Je hart is verbonden met het Vrije Veld van Creatie. Door dit te trainen kom je steeds meer in je Eigen Kracht en open je je Oorspronkelijk bewustzijn. Je begint dan meer te leven als Krachtwezen en je kunt dan vanuit je hartsintelligentie de werkelijkheid waarin we nu leven mee-creeëren. We zijn nu nog teveel afwezig. Het is nu écht tijd dat we actief gaan meedoen.

Trainingen – lezingen – Bronkracht Cirkels

Zie hieronder en kijk ook in de AGENDA voor activiteiten die ik samen met anderen organiseer.

Kosmische Kracht weekend

+ Kosmische Kracht Dans© (haka)

Een zelfbekrachtigend weekend om je Hartskracht te openen, je kosmische afkomst terug te herinneren en het Levensveld te laten stromen.

Inhoud:

 • Interactieve lezing met o.a.:
  • wie zijn wij van oorsprong?
  • waar komen we vandaan?
  • wat komen we doen hier op Aarde?
  • Analoge en kunstmatige werelden
  • Hartskracht en emotie
  • Quantumfysisch waarnemen
 • Kosmische Kracht Dans© (‘Haka’) *
 • EcoNIDRA voor ontspanning, lichaamsbewustzijn en verbinding met de natuur
 • Bronkracht in beeld (schilderen/tekenen)
 • Zaterdagavond gezellig samenzitten rond het vuur in de Tipi.

* Kosmische Kracht Dans© (Haka)
Zie hieronder voor meer informatie.

Kosmische Kracht Dans © (Haka) 

Aangemoedigd door mijn eigen Maori teachers, waar ik jaren in training ben, heb ik een eigen ‘Kosmische Kracht Dans ©’ gemaakt. Haka betekent krachtdans, maar de Haka is van de Maori’s. Dit is een Krachtdans van eigen bodem: in het Nederlands en verbonden met onze kosmische ‘roots’. Het is een fysieke uitbeelding en bekrachtiging van wie wij zijn: Kosmische kracht, Vredesbrengers, Oorspronkelijke frequentie en Levenskracht.

Zie AGENDA of meld je aan als je op de hoogte gehouden wil worden.