samenkomsten

Gaia Bekrachtingsdagen

Gaia Bekrachtigingsmiddag

woensdag 21 september 2022
14:00 – 18:00 uur

 

Vanuit een diepe innerlijke roeping en diepe verbondenheid met Gaia organiseer ik deze middag om onze Hartskracht, onze Wezenskracht, in te zetten voor al het leven op, in en rondom de Aarde.

We verbinden ons met de frequenties van de Natuur en met onze eigen Innerlijke Kernkracht om zo de ‘Levenskracht’ de wereld in te laten stromen.

We gaan onze diepe herinneringen aan (Terra) Gaia – dat zijn codes die we in ons dragen – terugbrengen in ons bewustzijn, doorvoelen, bekrachtigen en doorzetten in de Aardse realiteit waarin we nu leven, zodat het veld waarin we nu leven wordt geïnformeerd, en er andere aansluitingen plaatsvinden.

We kunnen samen de frequenties van Gaia, de levende bibliotheek, die nu niet zichtbaar is, terug zichtbaar  maken vanuit onze Wezenskracht, in samenwerking met onze Kosmische Families. Ook ik ben ervan overtuigd dat we dit kunnen.

Wéét dat de herinneringen die we in ons dragen géén fantasie is. Het zijn geen verzinsels. Het zijn échte herinneringen van de werelden waar we oorspronkelijk vandaan komen. Dat wat we hier op Aarde ‘Fantasie’ noemen, dat is een Kosmische Kracht!

Er zijn restanten van Gaia zichtbaar op onze Aarde. Denk maar aan de afgezaagde/versteende reuzenbomen. De Reuzenbomen van de Oude Wereld. (externe link)

Voel jij deze roep ook in jezelf?
Wil jij ook deze informatie ophalen in jezelf en de wereld laten instromen? Om deze werkelijkheid te trakteren op deze Oorspronkelijke frequenties? Wetende dat ook jij drager bent van unieke informatie? Welkom op deze Quantum Fysische bekrachtigingsmiddag voor Gaia en al het leven.

Je hoeft nog niet helemaal bekend te zijn met hoe je op Quantum Fysisch wijze kunt werken. Wel is belangrijk natuurlijk dat je hiervoor open staat, of dat je dit wil leren of verder verdiepen. Deze middag geef ik meer uitleg over hoe we hart en brein kunnen laten samenwerken en onze Wezenskracht kunnen inzetten.
We doen eerst een oefening/zelfbekrachtiging en daarna gaan we de slag voor/met Gaia.

Ook enkele mensen die er al wel mee bekend zijn, zijn welkom om het veld mee te helpen dragen!

Locatie: bij ons in het centrum, Velmerlaan 119, 3806 in Velm (België)
Tijd: 14.00 tot 18.00 uur
Prijs: vrije bijdrage (met een minimum van € 5,00). Thee/water/koekjes zijn voorzien.
Aanmelden: stuur een mail

Ik zie je graag!

Van hart tot hart,
Linda

💛

“Er ZIJN… GEWOON ZIJN… Bewust aanwezig ZIJN ín de natuur, met heel je Hart. 💛 Verbonden met het goud in jezelf en het gouden levensveld van én met alle Hartskracht wezens op Aarde. 

Hou dit bewustzijnsveld ‘open en actief’ als Heelheidswezen. Dan blijft dit veld leven en krachtig aanwezig op de Aarde en in dit Universum. Ontsteekbaar, aanraakbaar en voelbaar voor iedereen.

Hou dit veld levend door er ín AANWEZIG TE ZIJN” 

 

Gaia’s antwoord op mijn vraag: “Wat kunnen wij voor je doen?” (voorjaar 2020)

foto van Simon Wilkes via Unsplash