over mij

Even voorstellen

Mijn innerlijke calling…

Vanuit mijn diepe liefde voor de Natuur, mijn betrokkenheid bij de Aarde met al het leven op/in/rond haar én als Kosmische Krachtdrager, ben ik een spaceholder en inspirator om jou vanuit rust, ontspanning en hartsbewustzijn terug voeling te laten krijgen met de Natuur en terug te keren naar je eigen kern. Om je te laten beseffen en voelen dat jij ook een kosmisch krachtwezen bent, verbonden met het Levensveld. Om zo vanuit deze innerlijke Bronkracht de ‘vergeten Eigen Levenskracht’ in jezelf tevoorschijn te laten komen. Om de Oorspronkelijke frequenties van Thuis, en ons Oorspronkelijk Bewustzijn, nog meer aanwezig te laten zijn in deze wereld, omdat die bij deze Aarde horen.

Met ‘Bron in jou’ bied ik hiervoor een veilige, zachte plek om ons samen te verbinden met ‘de Force of Life’. Wij zijn immers wezens van creatie, met een voelend bewustzijn. Laten we onszelf ‘AAN’ zetten. We komen hier allemaal iets te brengen op Aarde.

Ik zie je graag.

Liefs,
Linda

Linda Beekelaar

Wanneer ik uit de ‘ratrace’ van het leven stap, mijn rust neem, mijn denken stil leg en de ontspanning en stilte voel terugkeren in mezelf, voel ik me (terug meer) verbonden met mijn diepste Zelf, oftwel: Thuis in mezelf. Hier en nu aanwezig.
Deze momenten van ‘touch down’ raken me telkens diep, omdat ik dan terug (beter) voel wie ik werkelijk ben: een (Bron)Krachtwezen. Dan voel ik de Eigen Levenskracht door me heen stromen en voel ik dat ik onderdeel ben van ‘de Force of Life.’ Dat zijn momenten dat ik voel dat ik in verbinding ben met iets veel groters dan mijn persoonlijke ‘ikje’.

Ik weet dat het een uitdaging is om deze Bronverbinding vast te houden in een wereld waarin wij nu leven, met zoveel prikkels en afleidingen.
Ik weet ook waarom dit komt, wat er aan de hand is, wat er door ons heen speelt. Welke andere invloeden meespelen hier op Aarde waardoor het voor ons zo lastig is om voortdurend in onze Eigen (Bron)Kracht te blijven staan. Maar het kan wel!  En ik inspireer je graag hoe je dit kunt doen.

Want als we écht verandering in deze wereld willen, dan zullen we nu écht moeten gaan opstaan en écht aanwezig moeten zijn.
Als je ziet waar we als mensheid op Aarde nu in zijn aanbelandt, dan is het heel belangrijk dat we terugkeren naar onze Oorspronkelijke kracht. Dat we actief, vanuit hartkracht, aanwezig zijn en mee vormgeven van deze wereld.
Laat we als Ware Mens opstaan! Laten we samen tevoorschijn komen!

In de Natuur voel ik me ‘thuis’, want daar voel ik meZELF en het Levenskrachtveld stromen. Ook van mooie natuurfoto’s en natuurgeluiden ga ik AAN, want de frequenties die daar doorheen gaan kunnen me tot diep in mijn kern raken. Dit is luisteren met heel mijn lijf en wezen. Dan voel ik ‘de Levenskracht’ door me heen stromen en weet ik dat ik daar een belangrijk onderdeel van ben. Daarom werk ik ook met natuurgeluiden in het werk wat ik doe.
Ik voel, weet en zie op dat moment dat deze Oorspronkelijke frequenties ook worden doorgezet vanuit mijzelf naar de wereld om me heen. En regelmatig ontvang ik een reactie terug.

Graag inspireer ik je om vanuit je eigen kracht, de Eigen Levenskracht in jezelf aan te zetten en te voelen, zodat je dit kunt inzetten voor jezelf, in je eigen leven én voor de wereld. Ik inspireer je graag om als Krachtwezen tevoorschijn te komen.

Rust = de sleutel naar je Eigen Kern
De basis om onszelf beter te kunnen voelen is ontspanning. Daarom faciliteer ik ook graag relaxatie sessies met EcoNIDRA, waar rust, voelend bewustzijn & natuur met elkaar worden verbonden.

Daarnaast ben ik, samen met mijn man Jeroen, oprichter-eigenaar-bezielster van ons eigen centrum ‘Vleugelhoorn’ voor herbronning & inspiratie in Velm, nabij Sint-Truiden (België)
Ons stukje Gaia hier op Aarde   www.vleugelhoorn.be ♥
 

Liefs, Linda

Selfcare Paketten (in ontwikkeling)

wees lief voor jezelf

Je hebt de wereld écht iets geven wanneer je zelf gevuld bent