de natuur als sleutel naar onze bronkracht

De kracht van de Natuur

‘De natuur zorgt ervoor dat je brein uitgelijnd wordt met je hart’

Dat lavendel ontspannend werkt, tijm helpt bij een zere keel en dat je van venkel krampstillende thee kan zetten is voor veel mensen niets nieuws. Kruiden staan alom bekend om hun geneeskrachtige en ondersteunende werking.

Wat minder bekend is maar zeker zo interessant, is dat bomen ook geneeskrachtige en ondersteunende stoffen bevatten. Zo blijkt dat verschillende bomen en planten etherische stoffen produceren die het autonome zenuwstelsel activeren en voor verlaging van de bloeddruk zorgen. Dat geeft ons immuunsysteem een boost. Hoe afwisselender de beplanting, hoe meer verschillende etherische stoffen in de lucht zitten. Daarom werk ik ook zo graag met etherische oliën.

Inmiddels is ook bewezen dat het contact met natuur het herstel van stress op spectaculaire manier bevordert. En wandelen in de natuur leidt ook, zo blijkt uit een wetenschappelijk onderzoek, tot verhoging van de natural killer cells, die kankercellen opzoeken en vernietigen. Daarom hou ik zo van Forest Therapy (Bosbaden).

En er is nog iets heel belangrijks met de natuur …

Als we aanwezig zijn in ons lichaam en in de natuur, en we kunnen alle elementen horen, dan ontstaat er een golffrequentie wat een elektromagnetisch veld in beweging zet. Dus als we tussen de bomen en planten zijn en we ruiken organisch de planten, we horen het gezoem van bijen, het ruisen van bladeren, het stromen van water, het knisperen van vuur, het waaien van de wind of het tikken van de regen, dan zet dat een energieveld, een bewustzijnsveld, in beweging. Dat is het ‘organische’ veld en geeft ons een resonantie waardoor er iets gevoeld kan worden wat we eerst niet voor mogelijk hielden.

Dit gevoel is afkomstig uit de Oorspronkelijke wereld

Dat energieveld, een bewustzijnsveld, komt in je brein. De trillingen die dan in beweging worden gezet is een resonantieveld en die zorgt ervoor dat je brein wordt uitgelijnd met je hart. Je brein kan dan informatie ontvangen vanuit je hart. Je brein wordt dan afgestemd op het bewustzijn van je hartsintelligentie. Het gevoel uit je hart wordt dan aangekoppeld. Dit gevoel is afkomstig uit de Oorspronkelijke wereld, ons Thuis, daar waar we als Bronwezen van oorsprong vandaan komen.
Het energetische hart is de sleutel.
De Natuur functioneert in haar blauwdruk zoals het in de Oorspronkelijke wereld ook is. Daar zit geen manipulatie in. Daarom voelen we ons zo goed in de natuur.

Hieronder vind je een GRATIS BEKRACHTIGING ‘Natuur en Hartkracht in jezelf’.

Gratis bekrachtiging 'Natuur en Hartkracht in jezelf'

met Linda Beekelaar

 

“I took a walk in the woods and came out taller than the trees”