Vrouwen Rustcirkel

“Wanneer vrouwen de rust negeren die ze nodig hebben worden ze afgesneden van hun ware krachtbron.
Of dat nu komt door sociale druk en verwachtingen, veel willen doen in weinig tijd, of diepgewortelde overtuigingen en schuldgevoel…
het haalt ze uit hun ware (vrouwelijke) kracht.” – Karin Brody

Als moderne vrouw hebben we geleerd om ‘rust’ te beschouwen als iets softs of zelfs egoïstisch. We ‘vermannen ons vaak, stellen vaak andermans behoefte voorop en zijn bang dat rustig aan doen over komt als falen. Veel vrouwen voelen zich zelfs schuldig of schamen zich wanneer ze even gaan zitten om pauze te houden.

Maar wie zou je zijn als je voldoende rust kreeg? Zou je liefdevoller omgaan met je naasten? Zou je je gelukkiger voelen? Zou je volop energie hebben om je passies te volgen? Zou je weer écht kunnen voelen? Je lijf, je hart. En je innerlijk stem horen?

Wéét dat rust eigenlijk van levensbelang is voor je gezondheid. Voor je lichaam, geest en emotionele welzijn. Rust brengt je bij je Ware Krachtbron!

Gelukkig is er een oplossing

Stel je voor dat je heerlijk op een matrasje ligt en je hoeft helemaal niets meer te doen.
Je hoeft alleen maar te luisteren en te ZIJN. En je terug verbinden met jeZelf, met je gevoel, je buik & hart, je hele lichaam en met de natuur.
Je geest, lichaam en emoties op zo’n diepe manier laten ontspannen dat je je misschien meer verfrist voelt dan na een paar uur slaap.
Dit is de kracht van Yoga Nidra, ook wel bewuste slaap genoemd.

In de Rustcirkel wordt de oeroude Yoga Nidra én EcoNIDRA™ toegepast en samengebracht met de  helende effecten van de geluiden van de natuur.

Na de sessie doen we een korte reflectie-oefening door middel van journaling of tekenen, om onze ervaringen van deze reis te verdiepen. En er is ruimte om te delen wat er gedeeld wil worden in de deelcirkel. Lekker met een kop thee en chocola

Ik creëer voor jou een fijne plek om te gaan liggen, zodat jij ultiem diep kunt ontspannen, verbinden met jezelf, met het zelfherstellend vermogen van je lichaam én met de Natuur.

Praktische informatie

Locatie: Centrum ‘Vleugelhoorn’, Velmerlaan 119, 3806 Velm, nabij Sint-Truiden (België).
Datum: kijk in de AGENDA
Tijd: 19.45 uur tot 22:00 uur
Uitwisseling: € 20,00 (incl. thee/snacks)
Inschrijven: Stuur een mail.

Meebrengen: een natuurelement/natuurwezen (steen, dennenappel, veer, schelp, tak, gedroogde bloem/blad (beter geen bloemen plukken; zoek iets natuurlijks van de grond dat in de directe omgeving ligt).

Matras/deken/kussentje zijn aanwezig.

 Lees meer over EcoNIDRA™

foto Dwingeloo door Linda Beekelaar
Adem & Ziel
Voelen & Emoties
Hartkracht & Passie
Wortels & Moeder Aarde

Wanneer slapende vrouwen wakker worden, komen bergen in beweging

– Chinees gezegde